Over ons

Alles over het travel concept van Cruise-Newcastle.nl

Cruise-Newcastle.nl is de nummer één vergelijker voor een minicruise naar Newcastle. Op deze pagina lees je alles over het team en onze doelen.

Ons team
Ons team bestaat uit twee enthousiaste reizigers die al meerdere malen de overtocht naar Newcastle hebben gemaakt. Sindsdien houden wij regelmatig de aanbiedingen in de gaten, dit is de reden waarom wij Cruise-Newcastle.nl hebben gelanceerd. Kortom: Op dit platform delen wij de beste deals en delen we handige informatie over de stad.

Onze doelen
Ons doel is om het startpunt te zijn in de zoektocht naar een leuke cruise en reizigers te helpen bij hun reis naar Newcastle. Zo vertellen we bijvoorbeeld u graag alles over de shopping mogelijkheden en bezienswaardigheden van deze heerlijke stad in het noorden van Engeland.

Cruise top 3


Newcastle tips & aanbiedingen

Ga op cruisevakantie met Kras

Wie meer van de wereld wilt zien, maar geen zin heeft om zelf overal heen te rijden kiest voor een cruise bij Kras. Van de Canarische Eilanden tot het Caribisch...

newcastle

Reismogelijkheden voor een stedentrip naar Newcastle

Een stoere stad in het noorden van Engeland die zeker een bezoek waard is. Maar hoe kom je er? Er zijn vele mogelijkheden en je kunt je stedentrip al avontuurli...