Voetbalreis Newcastle met de boot

Voetbalreis Newcastle met de boot

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders!
prijs al vanaf € 169,-

Geniet van de indrukwekkende sfeer in St. James Park!

Newcastle is een schitterende stad in het oosten van Engeland. Het is de stad van adembenemende bruggen, schitterende bezienswaardigheden, de typische Engelse pubs en enorme winkelcentra. Maar dit heeft Newcastle niet alleen: het is ook de thuisbasis van de Engelse voetbalclub Newcastle United F.C. In Newcastle kunnen voetballiefhebbers een weekend weg combineren met een voetbalwedstrijd van de Engelse Club. Waarom is Newcastle zo’n goede bestemming voor een voetbalreis? De sfeer zit er altijd goed in dit stadion en de Fans drinken gezellig samen een biertje in één van de pubs. Een voetbalreis naar Newcastle is het leukste uitje voor alle mannen!

Vergelijk hier alle voetbalreizen naar Newcastle United


algemeen

St. James Park

St’ James Park is de thuisbasis van de Engelse club Newcastle United F.C. en ligt in het centrum van Newcastle, nabij de metrohalte St. James Metro station. Het stadion is in 1891 in gebruik genomen door de voetbalclub nadat de West End en East End waren samengevoegd. Het stadion is ontworpen door het bedrijf TTH Architects uit Gateshead en is een van de meest kenmerkende stadions van het landHet stadion heeft een toeschouwerscapaciteit van 52.387. De toeschouwerscapaciteit is in de jaren wel wat toegenomen: in 1995 had het stadion een capaciteit van 36.000 plaatsen.

prijs

Tickets

Er zijn diverse manieren waarop u een ticket kan boeken voor een voetbalwedstrijd. U kunt de tickets boeken los boeken via de voetbalclub zelf, maar het is vaak voordeliger om een wedstrijdticket te kopen in combinatie met een weekend weg. In deze combinatie wordt de goedkoopste manier van reizen en het goedkoopste voetbalticket gecombineerd. Hierdoor weet u zeker dat u de beste deal heeft. Er zijn tickets beschikbaar voor meerdere wedstrijden van de Engelse voetbalclub.

cruise

De reis

Tijdens een voetbalreis naar Newcastle brengt u uiteraard een bezoek aan een wedstrijd van Newcastle United F.C. Deze wedstrijd zal in de avonduren plaatsvinden. De rest van de dag kunt u gebruiken om Newcastle te ontdekken, bezienswaardigheden te bezoeken en uitgebreid te eten in een Engelse Pub. U kunt naar Newcastle vliegen, maar u kunt ook via een cruise naar Newcastle varen. Eigen vervoer is ook mogelijk! Een voetbalreis kan drie of vier dagen duren; dit is afhankelijk van uw wensen.

Newcastle tips & aanbiedingen

Ga op cruisevakantie met Kras

Wie meer van de wereld wilt zien, maar geen zin heeft om zelf overal heen te rijden kiest voor een cruise bij Kras. Van de Canarische Eilanden tot het Caribisch...

newcastle

Reismogelijkheden voor een stedentrip naar Newcastle

Een stoere stad in het noorden van Engeland die zeker een bezoek waard is. Maar hoe kom je er? Er zijn vele mogelijkheden en je kunt je stedentrip al avontuurli...