Stedentrip Newcastle

Stedentrip Newcastle

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs al vanaf 41,-

Een stedentrip naar het bruisende Newcastle!

In het oosten van Engeland ligt de perfecte bestemming voor een weekendje weg. We hebben het hier over Newcastle! Deze stad is de geschikte bestemming voor iedereen die: Volledig tot rust wilt komen, cultuur wilt snuiven, wilt winkelen in een van de enorme winkelcentra of winkelstraten, typische ‘Fish and Chips’ wilt nuttigen in een Engelse pub of wilt uitgaan tot in de late uurtjes. Daarnaast zijn er prachtige bezienswaardigheden in de stad die allemaal bezocht kunnen worden. Alles in Newcastle ligt op loopafstand van elkaar: u kunt de hele stad uitgebreid ontdekken tijdens een weekend weg.

Vergelijk direct alle stedentrip aanbieders


Stedentrip informatie

hotels

Hotels

Hotels zijn er in Newcastle in overvloed! Voor ieder z’n wensen, is er een hotel in Newcastle: Van een prima tweesterrenhotel tot een luxe vijfsterrenhotel. De faciliteiten van de hotels zijn afhankelijk van het hotel, maar ook hierbij geldt: er is voor ieder wat wils! De hotels zijn gelegen in het centrum van de stad en liggen op loopafstand van de winkels en de culturele bezienswaardigheden.

cruise

Vervoer

Zoals er veel wegen naar Rome leiden, zijn er ook veel manieren om naar Newcastle te komen. U kunt vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar Newcastle vliegen. Binnen 1 uur en 15 minuten komt u aan op uw bestemming. Daarnaast is het mogelijk om met de bus of met de auto naar Newcastle te gaan. Met een cruiseschip naar Newcastle is ook een optie. Dagelijks vertrekt er vanaf IJmuiden een cruiseschip van DFDS naar deze Engelse stad. De overtocht duurt ongeveer zeven uur en gebeurt in de nacht: u gaat rustig slapen en de volgende ochtend wordt u wakker in Newcastle!

info

Wat te doen in Newcastle?

Newcastle is een walhalla voor shopliefhebbers en voor cultuurliefhebbers. Shopliefhebbers kun hun hart ophalen in de grote winkelcentra en winkelstraten. Newcastle staat ook wel bekend als het shoppingcapital van Oost-Engeland. Daarnaast zijn er buiten de stad ook diverse winkelcentra die bezocht kunnen worden. Cultuurliefhebbers kunnen de schitterende bezienswaardigheden bezoeken die Newcastle te bieden heeft. Er kan onder andere een bezoek gebracht worden aan Grey’s Monument, Saint Nicholas Cathedral, Blackfriars, de Angel of the North en de diverse imponerende bruggen.

Newcastle tips & aanbiedingen

Ga op cruisevakantie met Kras

Wie meer van de wereld wilt zien, maar geen zin heeft om zelf overal heen te rijden kiest voor een cruise bij Kras. Van de Canarische Eilanden tot het Caribisch...

newcastle

Reismogelijkheden voor een stedentrip naar Newcastle

Een stoere stad in het noorden van Engeland die zeker een bezoek waard is. Maar hoe kom je er? Er zijn vele mogelijkheden en je kunt je stedentrip al avontuurli...