Hotels Newcastle
vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 2 aanbieders
prijs al vanaf €49,- per nacht

De mooiste hotels in Newcastle voor de beste prijs bij Cruise-Newcastle.nl

In Newcastle barst het van de hotels en heeft voor iedereen een plek die voldoet aan zijn of haar wensen! U kan in een budget hotel overnachten, maar u kunt ook kiezen voor een vijfsterrenhotel. Wat u wilt! Daarnaast zijn er veel appartementen, jeugdherbergen en bed and breakfast in de stad. De faciliteiten van het hotel en de kamers zijn afhankelijk van het hotel. Toch zijn er veel hotels met veel faciliteiten en goede kamers. De kwaliteit van de kamers en de hotels ligt hoog in deze Engelse stad.

Vergelijk alle aanbieders voor hotels in Newcastle


Hotel informatie

hotels

De beste hotellocaties

Door de hele stad verspreid zitten hotels. De meeste hotels zijn gelegen in het centrum van de stad. Het is daarom ook het beste om een hotel te boeken in het centrum van de stad. Op deze manier zit u op loopafstand van alle bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is ook een aanrader om een hotel te boeken in de wijk Gateshead of Quayside. Ook hier zit alles op loopafstand en kunt u veel doen.

info

Engels ontbijt

Bij een overnachting in een Engels hotel hoort natuurlijk een Engels ontbijt. Het typische Engelse ontbijt wordt ook wel ‘Full English Breakfast’ genoemd. Engelsen eten dit ontbijt vaak alleen in het weekeinde, maar bij hotels wordt het elke dag geserveerd. Het ontbijt kan variëren in samenstelling maar bestaat sowieso uit spek en een roerei of een gepocheerd ei. Ook worstjes, witte bonen in tomatensaus, muffins, bloedworst en scones zijn een onderdeel van het Engelse ontbijt. Bij het ontbijt wordt vaak koffie, thee of sinaasappelsap gedronken.

info

Tips

Kies juist voor een klein Engels hotelletje: hierdoor ervaart u de echte Engelse sfeer. Er is absoluut niets mis met een hotel van een grote keten. Deze hotels zijn ook perfect voor een overnachting, maar als u de Engelse sfeer wilt ervaren, is een klein hotel beter. Het is ook een aanrader om een hotel te boeken die op loopafstand zit van bezienswaardigheden. Daardoor kunt u het meeste zien van een de stad!

Newcastle tips & aanbiedingen

Ga op cruisevakantie met Kras

Wie meer van de wereld wilt zien, maar geen zin heeft om zelf overal heen te rijden kiest voor een cruise bij Kras. Van de Canarische Eilanden tot het Caribisch...

newcastle

Reismogelijkheden voor een stedentrip naar Newcastle

Een stoere stad in het noorden van Engeland die zeker een bezoek waard is. Maar hoe kom je er? Er zijn vele mogelijkheden en je kunt je stedentrip al avontuurli...