Vliegtickets Newcastle

Vliegtickets Newcastle

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs al vanaf 39,-

De goedkoopste vliegtickets naar Newcastle boek je ook via Cruise-Newcastle.nl

U kunt op verschillende manieren in Newcastle komen: onder andere met de bus, auto of via een cruise. Maar er is nog een manier waardoor u in Newcastle kunt komen: het vliegtuig! Deze manier van reizen wordt vaak vergeten, omdat Engeland voor veel mensen al heel dichtbij klinkt. Toch is het vliegtuig een ideale manier om in Newcastle te komen. In het vliegtuig kunt u onder het genot van een drankje alvast de reisgids van Newcastle rustig bekijken.

Bijkomend voordeel: u hoeft geen hele dag voor de reis uit te trekken; met het vliegtuig bent u in minder dan 2 uur in Newcastle!

Vliegen naar Newcastle - Informatie

info

Luchthavens

Er zijn diverse luchthavens waar u vanaf naar Newcastle kunt vliegen. U kunt vanuit Nederland rechtstreeks naar Newcastle vliegen vanaf Amsterdam (AMS). Verder kunt vanaf het Duitse Düsseldorf (DUS) en het Belgische Brussel – National (BRU) naar Newcastle vliegen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks vanaf Eindhoven, Brussel Charleroi of Rotterdam naar Newcastle te vliegen. Als u toch wilt vliegen vanaf deze luchthavens dient u over te stappen in Parijs, Londen of Amsterdam.

tijd

Vliegduur

Een vlucht vanaf Nederland, België of Duitsland naar Newcastle duurt minder dan twee uur. Vanaf Amsterdam bedraagt de vliegduur naar Newcastle ongeveer 1 uur en 15 minuten. Vanaf Brussel duurt de vlucht maximaal een kwartier langer en een vlucht vanaf Düsseldorf duurt net zolang als de vlucht vanaf Brussel. Als u moet overstappen, kan de vlucht langer dan drie uur duren. Het is daarom aan te raden om een rechtstreekse vlucht naar Newcastle boeken. Dit is vaak ook goedkoper dan overstappen.

info

Vliegmaatschappijen

Er zijn veel internationale vliegmaatschappijen die vliegen op Newcastle. Vanaf Amsterdam zijn er niet veel vliegmaatschappijen die rechtstreeks naar Newcastle vliegen. KLM, EasyJet en FlyBe voeren de meest rechtstreekse vluchten uit van Amsterdam naar Newcastle. Deze vluchten zijn meestal zonder overstap. Als u wilt vliegen met British Airways, Lufthansa of Air France vanaf Amsterdam, moet u altijd overstappen. Eurowings vliegt vanaf Düsseldorf rechtstreeks naar Newcastle en met Air Sicilia, Brussels Airlines kunt u rechtstreeks naar Newcastle vliegen vanaf Brussel – National.

Newcastle tips & aanbiedingen

Ga op cruisevakantie met Kras

Wie meer van de wereld wilt zien, maar geen zin heeft om zelf overal heen te rijden kiest voor een cruise bij Kras. Van de Canarische Eilanden tot het Caribisch...

newcastle

Reismogelijkheden voor een stedentrip naar Newcastle

Een stoere stad in het noorden van Engeland die zeker een bezoek waard is. Maar hoe kom je er? Er zijn vele mogelijkheden en je kunt je stedentrip al avontuurli...