Vliegtickets Newcastle

Millennium Bridge Newcastle

De goedkoopste vliegtickets naar Newcastle boek je ook via Cruise-Newcastle.nl

Je kunt op verschillende manieren naar Newcastle komen: met de bus, auto, via een cruise, maar ook met het vliegtuig! Deze optie wordt vaak vergeten, omdat Engeland voor velen al heel dichtbij klinkt. Toch is het vliegtuig een ideale manier om in Newcastle te komen. Tijdens de vlucht kun je onder het genot van een drankje alvast de reisgids van Newcastle rustig bekijken. Een ander voordeel is dat je geen hele dag voor de reis hoeft uit te trekken; met het vliegtuig ben je in minder dan 2 uur in Newcastle!

Een vliegticket boeken naar Newcastle Upon Tyne? Vind hier de beste deals!

Vliegen naar Newcastle - Informatie

Newcastle International Airport

Luchthavens

Er zijn diverse luchthavens waar je vanaf naar Newcastle kunt vliegen. Je kunt vanuit Nederland rechtstreeks naar Newcastle vliegen vanaf Amsterdam (AMS). Verder kun je vanaf het Duitse Düsseldorf (DUS) en het Belgische Brussel – National (BRU) naar Newcastle vliegen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks vanaf Eindhoven, Brussel Charleroi of Rotterdam naar Newcastle te vliegen. Als je toch wilt vliegen vanaf deze luchthavens, moet je overstappen in Parijs, Londen of Amsterdam.

jet2 vliegtuig

Vliegduur

Een vlucht vanaf Nederland, België of Duitsland naar Newcastle duurt minder dan twee uur. Vanaf Amsterdam bedraagt de vliegduur naar Newcastle ongeveer 1 uur en 15 minuten. Vanaf Brussel duurt de vlucht maximaal een kwartier langer en een vlucht vanaf Düsseldorf duurt net zolang als de vlucht vanaf Brussel. Als u moet overstappen, kan de vlucht langer dan drie uur duren. Het is daarom aan te raden om een rechtstreekse vlucht naar Newcastle boeken. Dit is vaak ook goedkoper dan overstappen.

Tyne Bridge and Gateshead Millennium Bridge Newcastle Engeland

Vliegmaatschappijen

Er zijn veel internationale vliegmaatschappijen die vliegen op Newcastle. Vanaf Amsterdam zijn er niet veel vliegmaatschappijen die rechtstreeks naar Newcastle vliegen. KLM, EasyJet en FlyBe voeren de meest rechtstreekse vluchten uit van Amsterdam naar Newcastle. Deze vluchten zijn meestal zonder overstap. Als je wilt vliegen met British Airways, Lufthansa of Air France vanaf Amsterdam, moet je altijd overstappen. Eurowings vliegt vanaf Düsseldorf rechtstreeks naar Newcastle en met Air Sicilia, Brussels Airlines kun je rechtstreeks naar Newcastle vliegen vanaf Brussel – National.

Cruise-Newcastle.nl - © 2024