Ga op cruisevakantie met Kras

Waar gaat u heen op cruisevakantie?

Wie meer van de wereld wilt zien, maar geen zin heeft om zelf overal heen te rijden kiest voor een cruise bij Kras. Van de Canarische Eilanden tot het Caribisch gebied en van het Middellandse Zee gebied tot de Moezel en de Rijn in West-Europa. U ontdekt in korte tijd al varend de mooiste plekjes in de wereld! Vanaf het water ziet alles er heel anders uit. Sail Away!

Uw eigen stukje thuis aan boord
Liefhebber van rondreizen, maar geen zin om continu uw koffer in- en uit te pakken om uw eigen stukje thuis te creëren? Tijdens een cruise van Kras hoeft u maar één keer te pakken. En of het luxe schip nu in het Caribisch gebied of vlak bij de Noorse Fjorden ligt, u komt steeds weer ‘thuis’ in uw eigen comfortabele hut! Daarbij geniet u aan boord van de vele faciliteiten die de cruiseschepen te bieden hebben. Stap in de wereld van serene rust tijdens een spabehandeling. Of wat dacht u van shoppen in het uitgebreide winkelgedeelte? Ter afsluiting een wervelende show in het theater. En maakt u zich om het eten ook maar geen zorgen. Bij de meeste cruisesvakantie van Kras is dit bij de reissom inbegrepen en hoeft u enkel te genieten!
Cruise met een Caribisch tintje
Bij Kras vindt u een uitgebreid aanbod aan cruises. Van een compleet verzorgde vaarvakantie, een cruise inclusief vlucht of stel zelf uw cruisereis samen. Waar het bij een Middellandse Zee cruise veelal draait om stedentrips in wereldsteden als Barcelona, Rome en Valencia, gaat het bij een cruise in het Caribisch gebied voornamelijk om een strandvakantie met tropische temperaturen. Witte stranden, een azuurblauwe zee en voeren hier de boventoon. Een buitenhut met balkon is tijdens deze cruisevakantie geen overbodige luxe!

Varen over de mooiste rivieren in Europa
Cruises kan bij TUI niet alleen op zee, ook de riviercruises over de Europese wateren zijn zeer populair. Heerlijk dichtbij huis en ideaal voor een korte vakantie of weekendje op het water! Kras is dé riviercruisespecialist met veel keuze in bestemmingen voor een goedkope prijs. Jaarlijks stellen we wisselende vaarroutes en nieuwe excursiepakketten voor u samen, zowel in binnenland als buitenland.

Wist u dat Europa maar liefst 38.000 kilometer aan bevaarbare kanalen en rivieren heeft? Elke bocht heeft een nieuwe verrassing voor u in petto. Tijdens een riviercruise van Kras volgt u de kabbelende rivier, die vaak dwars door het land of meerdere landen loopt. Daarnaast is het schip aanzienlijk kleiner en wat gemoedelijker dan een zeeschip. Wat dacht u van een romantische vaartocht met MS Prinses Christina over de Rijn en de Moezel in Duitsland? Of een bijzondere riviercruise over de Seine, Rhône en Donau inclusief busreis en alle maaltijden? Kras heeft volop keuze, met verrassende extra’s als excursiespakketten en fietsverhuur.

Cruise top 3


Newcastle tips & aanbiedingen

Ga op cruisevakantie met Kras

Wie meer van de wereld wilt zien, maar geen zin heeft om zelf overal heen te rijden kiest voor een cruise bij Kras. Van de Canarische Eilanden tot het Caribisch...

newcastle

Reismogelijkheden voor een stedentrip naar Newcastle

Een stoere stad in het noorden van Engeland die zeker een bezoek waard is. Maar hoe kom je er? Er zijn vele mogelijkheden en je kunt je stedentrip al avontuurli...